IS JOUW SCALEUP KLAAR VOOR GROEI?

Sta jij aan de vooravond van sterke groei en zit je middenin de transitie van startup naar scaleup? Weet jij waar de knelpunten in jouw bedrijf liggen en welke uitdagingen je te wachten staan?

Met deze vragen nodigen we oprichters en hun MT’s uit om echt even stil te staan en uit te zoomen, om vanuit die positie naar hun bedrijf te kijken.

Om hen hiermee te helpen heeft onze partner Summiteers de scaleup organisatiescan ontwikkeld. Deze scan behandelt zes aandachtsgebieden voor snelgroeiende bedrijven en helpt in korte tijd uit te zoomen en snel de vinger op de pijnpunten te leggen.

Zij gaan graag met je in gesprek en willen je inzicht bieden in waar jij met je bedrijf staat. Laat hiernaast je gegevens achter en Summiteers neemt vrijblijvend contact met je op om samen te verkennen of de scaleup organisatiescan je kan helpen om snel en effectief te identificeren aan welke knoppen je kan draaien om succesvol te blijven als scaleup.

 

"Summiteers heeft ons op een geweldige manier geholpen structuur te geven aan onze snel gegroeide organisatie. In verschillende sessies brachten ze ons tot de kern en hebben we voor onszelf en de medewerkers een heldere strategie bepaald aangevuld met een helder pad hoe daar te komen. Summiteers - dank!"

Remco van Blitterswijk
Founder Frontmen

Ja, ik ben geïnteresseerd in de scaleup scan