Waarom Qlik Sense SaaS?

Met Qlik Sense SaaS maak je interactieve rapporten en dashboards waarmee je laat zien welke gegevens binnen jouw organisatie aan elkaar gerelateerd zijn. Zo analyseer je de data, maak je ze kenbaar en onderneem je sneller actie op basis van feiten. Met Qlik Sense SaaS kunnen de mensen in je organisatie eenvoudig data interactief visualiseren om beter en sneller de juiste beslissingen te nemen.

Qlik Sense SaaS is de gehoste variant van Qlik Sense. Het biedt een volledig data-analyse cloud platform en is de sleutel die ervoor zorgt dat iedereen binnen de organisatie echt in staat is om betere beslissingen te maken op basis van data. Een selfservice Data Analytics platform dat je zonder enige vorm van IT-kennis kunt gebruiken.

In ons gratis webinar laten we je kennis maken met het volledige Qlik SaaS pakket en besteden we aandacht aan de unieke associatieve engine, augmented intelligence de catalogus functie en alerting. Meld je gratis aan om te ontdekken wat de meerwaarde is van Qlik Sense SaaS.

Spreker:

  • Peter Ran - Victa

Het webinar is al geweest. Je kunt je nu niet meer aanmelden.

Ja, ik meld me gratis aan voor het webinar 'Waarom Qlik Sense SaaS?'